Blog

Mª Carmen Calatayud aproxima el ioga als menuts per promoure la relaxació

L’Editorial Reclam i l’autora de Navarrés Mª Carmen Calatayud publiquen ‘Y todo cambió’, que trasllada l’acció a un món fantàstic on es pretén impulsar la pràctica del ioga entre xiquets i xiquetes per tal de promoure la seua relaxació.

 


Una oportunitat en un moment de crisi. En mig de la pandèmia i les restriccions més estrictes del confinament, la professora de Sueca, Mª Carmen Calatayud, va veure l’oportunitat perfecta per a impulsar un hàbit perfecte i saludable per a tots els seus alumnes: el ioga. Ella, que el practica junt a la seua família, decidí fer una obra literària per a entretenir i relaxar. L’impacte, de primeres, fou extraordinari. Amb la creació de ‘Y todo cambió’, un conte situat a un regne fantàstic, on un malvat embruixador obliga a totes les persones a quedar-se a les seues cases, creà un material didàctic per a la introducció al ioga als més menuts. A les seues pàgines va mesclar literatura i tecnologia amb la inclusió de codis QR, que proporcionen accessos a vídeos de postures d’animals que la pròpia autora del llibre havia realitzat amb la seua filla. La difusió de la peça va ser un èxit, ja que agradà a tot el poble, que no deixà d’insistir en la seua publicació en una editorial professional.

 

I tot queda en família, perquè, a més de l’ajuda en les postures de ioga per part de la filla menuda, la il·lustradora del conte és Alicia Simón Calatayud, filla major de l’autora.

 

Mª Carmen Calatayud afirma que l’èxit de la seua obra entre els pares i mares del centre on és docent va ser immediat: “A la setmana vaig rebre missatges dels pares i mares dient-me que els seus fills, a més de començar a interessar-se per la pràctica del ioga, utilitzaven els vídeos i els llibres per a relaxar-se i dormir. Per a mi era tota una satisfacció saber que el meu llibre aconseguia amenitzar-los eixos mesos tan durs de confinament. A més, Reclam Editorial fa una aposta fantàstica per la literatura de proximitat, infantil i en valencià. La nostra literatura. Amb projectes així, segur, continuarem impulsant la nostra cultura”.

 

El llibre ja està disponible a totes les llibreries físiques i la pàgina web de Reclam Editorial:

 

https://reclameditorial.com/llibre/y-todo-cambio/ 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *