LA MARE I EL MEU MÓN

15.90

 

SOBRE EL LLIBRE

 

Quan Mateo arriba al món descobreix que és més gris i trist de com havia imaginat… un món ple de fum i  soroll que no li agrada gens!

 

Amb l’ajuda de la seua mare i la seua família tractarà de canviar-ho… i pel camí aprendrà que hi ha tants tipus de famílies com persones al món. Famílies amb una mare, com la seua, i que l’omplin d’amor i il·lusió.

 

Una història sobre com la família que t’envolta et pot mostrat el camí cap a la confiança i l’autoestima!

 

Un llibre publicat amb tapa dura i format gran per poder regalar, llegir i jugar amb total comoditat!

 

SOBRE LES AUTORES

Sabina Gregorio

Inquieta de ment, nascuda entre muntanyes i a un pas de la mar ja fa uns quants anys, em definiria com aprenent i curiosa professional.
Sóc metgessa de professió, instal.lada per necessitat personal i convenciment en cert punt de confluència entre la raó i el cor, des del que observe i trobe d’entendre el món.
Amb interessos aparentment tan diversos com l’esport o la política i el desig inesgotable de créixer i treure-li suc a la vida, eixa barreja entre cap i ànima (polaritat artificial per altra banda), ha marcat el meu recorregut vital i m’ha dut a explorar també camins creatius allunyats del meu camp professional com ara l’interpretació, l’escriptura o el dibuix.
Redescobrir i reaprende el món a través dels ulls infantils, mentres els fas d’acompanyant i suport en la seua pròpia aventura, ha esdevingut un mijtà privilegiat per a escorcollar raconets interns un tant oblidats i donar-los veu i llum per continuar el camí amb il.lusió renovada.

 

 

Elena Reig

Ja des de xicoteta m’apassionava dibuixar, però com a tants xiquets els passava, vaig deixar de fer-ho quan “vaig créixer”. Els meus estudis van acabar portant-me en una altra direcció: la de l’Arquitectura Tècnica i l’encant dels edificis en ruïnes.

No obstant això, trobava a faltar el dibuix, així que vaig decidir optar per aventurar-me en l’univers de la il·lustració i el disseny gràfic, amb grans dosis d’entusiasme i curiositat, sense deixar de costat unes certes manies “tècniques».

També em vaig formar com a professora de dibuix… perquè crec que no hi ha millor manera d’aprendre que compartint coneixements!

Hui dia sóc una mescla d’il·lustradora, profe (de mates!), co-directora d’un espai creatiu a Alcoi i alumna incansable. Però sobretot, per damunt de tot… dibuixe per a espantar monstres!

Comprar ahora Leer más