Editorial Reclam

LLIBRES PER CICLES

Infantil (8)

Primària (40)

Secundària (17)

Batxillerat (17)

Editorial Reclam

LECTURES PER EDATS

A partir de 3 anys (3)

A partir de 5 anys (3)

A partir de 7 anys (11)

A partir de 9 anys (35)

Editorial Reclam

LLIBRES PER IDOMA

Anglés (4)

Castellà (9)

Valencià (55)

Editorial Reclam

LLIBRES PER GÉNERE

Àlbum il·lustrat (37)

Aventura (18)

Biografia (21)

Ciència (3)

Cuina (5)

Educació (16)

Esport (2)

Història (13)

Humor (2)

Lectors adults (18)

Lletra majúscula (3)

Música (7)

Paratges naturals (13)

Personatges il·lustres (21)

Poesia (2)

Poesia Infantil (2)

Primers lectors (5)

Teatre (3)

ERES DOCENT?

Si et dediques a la docència beneficiat dels avantatges especials que hem preparat en agraïment  a la teua tasca docent.

TENS UN CANAL A LES XARXES SOCIALS?

Si crees contingut a les xarxes socials (Instagram, Facebook, YouTube o tens un Blog), tenim ofertes exclusives per a tú

Editorial Reclam

ARTICLES D'INTERÉS

Per què comprar llibres de lectura en Valencià o Català?

La lectura ens permet transportar-nos del nostre propi món a molts altres encara per descobrir. Entre les pàgines d’un llibre, podem submergir-nos en la vida de personatges de ficció i aprendre sobre una cultura completament diferent a la nostra, així com experimentar una varietat d’emocions i adquirir habilitats i coneixements. En la nostra web trobarás els millors llibres en català recomanats.

No es pot subestimar la importància de la lectura per als xiquets. Llegir per plaer pot beneficiar l’educació, el desenvolupament social i cognitiu d’un xiquet, el seu benestar i la seua salut mental.

Nombroses investigacions realitzades han descobert els profunds beneficis de la lectura per al desenvolupament dels xiquets. Molts estudis detallen els efectes de la lectura en les habilitats posteriors d’alfabetització, facilitant la interacció social entre adults i xiquets i animant als xiquets a interactuar amb el món que els envolta.

També estableix com la lectura pot ser una «font estable d’informació» al llarg de la vida d’un xiquet. Aquesta estabilitat els permet accedir al text de manera constant i pot ser especialment beneficiós per als xiquets que creixen en circumstàncies difícils.

Existeixen molts altres beneficis que la lectura pot tindre en el desenvolupament d’un xiquet o xiqueta:

Desenvolupament cognitiu

El desenvolupament cognitiu es refereix a com percebem i pensem sobre el nostre món en referència a la nostra intel·ligència, raonament, desenvolupament del llenguatge i processament de la informació. En llegir-los als xiquets, els proporciona una comprensió profunda del seu món i plena els seus cervells amb coneixements previs. Més tard, utilitzen aquest coneixement previ adquirit per a donar sentit al que veuen, escolten i lligen, la qual cosa ajuda al seu desenvolupament cognitiu.

Desenvolupant empatia

Quan llegim un llibre, ens posem en la història que tenim davant. Això ens permet desenvolupar l’empatia a mesura que experimentem la vida d’altres personatges i podem identificar-nos amb com se senten. Els xiquets poden usar aquest coneixement per a sentir empatia en el món real amb altres persones. A més, els xiquets obtindran una major comprensió de les emocions, la qual cosa pot ajudar-los a comprendre les seues pròpies emocions i les dels altres. Això els ajudarà notablement en el seu desenvolupament social.

Obtindre una comprensió més profunda

Un llibre pot portar-nos a qualsevol part: a una altra ciutat, a un país diferent o fins i tot a un món alternatiu. En llegir un llibre, un xiquet aprén sobre persones, llocs i esdeveniments que no podria aprendre d’una altra manera. Això els dóna als xiquets una comprensió més profunda del món que els envolta i de les cultures que són diferents a les seues.

Construint relacions més sòlides

Si un pare llig amb el seu fill amb regularitat, indubtablement desenvoluparà una relació més sòlida amb ell. La lectura brinda als pares l’oportunitat de tindre un esdeveniment regular i compartit que tant el pare com el xiquet poden esperar. A més, brinda als xiquets sentiments d’atenció, amor i tranquil·litat, la qual cosa és clau per a la criança i el benestar.

Els textos en català per llegir amb els xiquets, els pot ajudar a crear un amor per la lectura per a tota la vida. Múltiples estudis han trobat una correlació entre llegir per plaer i un major rendiment acadèmic en totes les matèries.

I en relació amb l’educació, quins avantatges tenen els contes per llegir?

Habilitats literàries millorades. Llegir en veu alta amb els xiquets xicotets, fins i tot si no poden entendre completament el que està dient, els dóna les habilitats que necessiten quan comencen a llegir per si mateixos.

Mostra als xiquets que llegir és una cosa que s’aconsegueix en enfocar d’esquerra a dreta i que passar les pàgines és essencial per a continuar. Llegir als xiquets fins i tot en els primers mesos de les seues vides pot ajudar amb l’adquisició del llenguatge i estimular la part del cervell que processa el llenguatge.

Vocabulari més extens

Escoltar paraules en veu alta pot exposar als xiquets a una varietat de vocabulari i frases nous que d’una altra manera no haurien escoltat. En llegir-li a un xiquet tots els dies, aprendrà noves paraules tots els dies.

Major concentració

La lectura regular i constant pot ajudar a millorar la capacitat de concentració d’un xiquet. A més, ajudarà el xiquet a aprendre a asseure’s i escoltar durant llargs períodes de temps, la qual cosa ho beneficiarà en la seua escolarització.

Majors nivells de creativitat i imaginació

Les lectures en català, depenen del fet que usem la nostra imaginació per a imaginar personatges, visualitzar el seu entorn i endevinar el que vindrà després. Hem d’usar la nostra imaginació si volem aprendre sobre altres persones, llocs, esdeveniments i temps. Al seu torn, aquesta imaginació desenvolupada condueix a una major creativitat a mesura que els xiquets usen les idees als seus caps per a informar el seu treball.

camion

Enviaments 48 hores

tarjeta-de-credito

Pagaments segurs

entrega-gratis

Ports gratuïts a partir de 20 euros