PER QUÈ TREBALLAR AMB NOSALTRES?

 • Totes les nostres agendes han estat produïdes a empreses valencianes.
 • Totalment il·lustrada per tal de transmetre alegria i motivació a l’alumnat.
 • Corregim i maquetem les pàgines personalitzades.
 • Il·lustrem, corregim i maquetem la vostra portada, totalment exclusiva.
 • Vos garantim que les agendes s’entregaran en la data acordada.
 • Enviament gratuït en totes les comandes.
 • Flexibilitat de pagament.

CARACTERÍSTIQUES

traductorio

Trilingüe (castellà - valencià - anglés)

diseno

Totalment il·lustrada

papel

Format A5 (21 x 15 cm)

archivo

128 pàgines

seguro-de-vida (1)

Protecció de plaquenè

tinta

Interior a una tinta en paper de 90 gr

cuaderno (1)

Enquadernació en espiral

programar

Celebracions cíviques

PREUS I CONDICIONS

2.60 € per agenda (+ iva)
Portada personalitzada inclosa
8 pàgines personalitzades incloses
Enviament gratuït a tota la península
Flexibilitat de pagament
DESCOMPTE DEL 2% si realitzeu la vostra comanda abans del 31 de maig
DESCOMPTE DE 0,20€ PER AGENDA si la vostra comanda supera les 400 unitats
Editorial Reclam

SECCIONS DE LA NOSTRA AGENDA ESCOLAR

Amb l’arribada del nou curs 2022 / 2023 és moment de buscar agenda escolar per afrontar amb il·lusió i motivació els reptes que ens presenta l’any acadèmic!

 

L’agenda, a més de servir per a planificar de manera adequada les activitats acadèmiques en totes les etapes (Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat) aporta molts altres beneficis per a l’alumnat. Però, saps quins?

 

 1. L’agenda escolar ens ajuda a organitzar-nos millor, ja que al tindre totes les nostres anotacions en un mateix lloc i poder revisar-ho sempre que siga necessari evitarà que ens oblidem de les obligacions o responsabilitats que els nostres fills i filles tenen com a estudiants. És una ferramenta que ens permet tindre-ho tot baix control amb un sol colp d’ull.
 2. L’agenda escolar ens permet desenvolupar l’autonomia personal. En utilitzar-la dia a dia es desenvolupa i potencia l’autonomia personal i la seguretat en ells mateixos. Gràcies a aquesta rutina comproven que tenen la capacitats suficient per a poder planificar-se i prendre decisions relacionades amb les activitats escolars.
 3. Afavoreix l’autogestió del temps. L’agenda acadèmica permet a l’alumnat visualitzar rapidament tot allò que han de fer, de manera que, a poc a poc, van aprenent a gestionar i aprofitar el temps d’una manera millor.
 4. Potenciar la responsabilitat. Acostumar-se a utilitzar l’agenda farà que es convertisquen en persones més responsables, ja que a més d’assegurar-se de parar més atenció en classe per anotar totes les activitats han de comprometre’s a revisar l’agenda tots els dies i comprovar les activitats dia rere dia.

L’agenda escolar és beneficiosa també per als pares

L’agenda escolar no sols és beneficiosa per als estudiants, sinó també per als seus pares, ja que aquesta pot ser una ferramenta molt útil per a establir una comunicació fluida entre la família i l’escola, de manera que, tant els pares com el professorat, escriguen en ella les anotacions que consideren pertinents.

 

Per exemple, si el xiquet s’ha oblidat de fer els deures, si se li ha quedat un dels llibres a casa, si ha tingut un mal comportament a l’aula, si ha d’anar al metge, si hi ha una excursió…

 

Per això, és convenient que els pares supervisen periòdicament les agendes dels seus fills/es, especialment quan aquestos/es cursen Educació Primària. A més, d’aquesta manera, els progenitors poden comprovar totes les tasques que els xicotets tenen i ajudar-los a realitzar alguna d’elles, en cas de ser necessari.

 

Aprendre a organitzar-se i planificar el treball són dues competències imprescindibles que han d’adquirir els alumnes durant l’etapa educativa. Les agendes escolars són la ferramenta més adequada per aconseguir-ho. A més a més d’ajudar els estudiants a gestionar les seves tasques diàries, és una eina de comunicació entre família i professorat, facilita el progrés i el seguiment de l’alumne/a.

 

Reclam Editorial amb una llarga experiència posa a la vostra disposició l’oferta més completa. 

 

Agenda acadèmica en valencià per al curs 2022 – 2023

Personalitzades amb portades i primeres pàgines. 2,60€ (+IVA). Enviament gratuït a tota la Península.

ERES DOCENT?

Si et dediques a la docència beneficiat dels avantatges especials que hem preparat en agraïment  a la teua tasca docent.

TENS UN CANAL A LES XARXES SOCIALS?

Si crees contingut a les xarxes socials (Instagram, Facebook, YouTube o tens un Blog), tenim ofertes exclusives per a tú

camion

Enviaments 48 hores

tarjeta-de-credito

Pagaments segurs

entrega-gratis

Ports gratuïts a partir de 20 euros