Blog

La història i el patrimoni envairan Cocentaina este dijous en la pròxima presentació de l’Editorial Reclam

La Casa de la Joventut de Cocentaina acollirà este 16 de desembre la presentació de la novel·la ‘L’Aventura del Tractat d’Almisrà’

 

 

 

L’aventura continua. L’Editorial Reclam segueix amb el seu ambiciós i ampli calendari d’actes durant este mes de desembre per a portar la literatura autòctona a tots els racons de la geografia valenciana i promoure la lectura entre les generacions més joves. Per això, este mateix dijous, 16 de desembre, es celebrarà una nova presentació del llibre ‘L’Aventura del Tractat d’Almisrà’ a la Casa de la Joventut de Cocentaina (Pla de la Font, 10) a partir de les 19.00 hores.

 

A l’acte acudirà el mateix autor del llibre, Jordi Raül Verdú, i l’il·lustrador, Sergi Olcina, qui comentaran el desenvolupament d’aquesta història, ambientada en La Vall de Mariola, on la família de Roger i Roser, protagonistes del llibre, descobreixen els secrets i escenaris de la signatura del Tractat d’Almisrá en 1244 entre Jaume I i l’Infant Alfons de Castella. Una data en la qual, no sols es van marcar les limitacions de la Comunitat Valenciana, sinó que, també, es va dotar d’un patrimoni lingüístic al nostre territori i una identitat com a poble. L’entrada serà gratuïta fins a completar aforament, però, això sí, caldrà inscriure’s prèviament per a poder entrar en l’enllaç:

 

www.entrades.cocentaina.es

 

El llibre es pot aconseguir a les llibreries i també a través de l’enllaç:

 

L’AVENTURA DEL TRACTAT D’ALMISRÀ

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *